Pakketten

Wij bieden verschillende soorten pakketten en bundels aan waardoor je met een pakket of bundel voordeliger uit bent dan wanneer je losse lessen afneemt. Daarnaast zijn de pakketten zo ingericht dat je ze aan kan passen op je rijvaardigheid of de snelheid waarmee je het autorijden oppakt. Wanneer je één van onze pakketten afgenomen hebt maar niet alle lessen uit het pakket nodig hebt gehad krijg je deze van ons terug. 

Wanneer al tijdens het proces zal blijken dat het aantal afgenomen lessen niet voldoende zal zijn kunnen we in overleg besluiten wat de beste oplossing is. Onze ervaring leert dat wij na een aantal lessen al een goede inschatting kunnen maken of het lespakket bij je past of niet en er dus ook ruim op tijd geschakeld kan worden wanneer dit nodig is.  De pakketten kunnen altijd in overleg aangepast worden.


Lesbundels

Natuurlijk kan het voorkomen dat het aantal benodigde lessen niet binnen onze standaard pakketten passen. Dit is geen probleem, het is bij ons ook mogelijk om lesbundels af te nemen. Heb je bijvoorbeeld nog net wat extra lessen nodig om je klaar te stomen voor je examen of heb je een pauze gehad en pak je het lessen weer op, hiervoor zijn onze lensbundels ideaal.